Padelerbjudande

Sunnanå Padel - Så funkar det

Nu har vi öppnat våra två padel-banor på Sunnanå, bredvid Melleruds Golfklubb. Du bokar tid, hyr rack och bollar, låser upp dörrar, betalar med mera via en applikation som heter MATCHi.

Applikationen har mängder av funktioner, och ännu fler får du genom att koppla ihop MATCHi med Backhandsmash där du kan skapa ligor, följa matchresultat med mera.

Du kan gå in på www.matchi.se eller ladda ner appen från App Store eller Google Play.

Du söker antingen på Sunnanå Padel eller på Mellerud och där hittar du alla bokningsbara tider.

Observera att:

all bokning av tider, hyra rack som du hämtar ut i den gula boden vid banorna, låsa upp dörrar till banorna görs via MATCHi, banorna är inte bemannade med personal.

Första bokningsbara tid är 06:00 och sista 22:00.

Betalning

1. Hitta en ledig tid och klicka på "Boka".

2. "Välj betalningsmetod" när kontrollfönstret öppnas.

• Konto/kredit kort (sparat kort)
  • Alternativet är valbart om du redan har sparat dina kontouppgifter.
  • Konto/kreditkort (nytt kort)
  • Du kan välja att lägga till eller byta till ett nytt kort och spara dina uppgifter (frivilligt) till nästa gång.
  • Presentkort eller klippkort - alternativet är valbart för dig som har ett registrerat presentkort eller klippkort.

Reception, kiosk, omklädningsrum

Sunnanå Padel ligger i anslutning till Melleruds Golfklubb och där har du som spelar padel, tillgång till golfklubbens reception, där du kan köpa dricka och en chokladbit, och du kan också använda omklädningsrum och dusch.

VÄLKOMMEN TILL SUNNANÅ PADEL!

Padel spelare

Melleruds Golfklubb