En gammal och kär tradition...

Golfveckan på Melleruds GK har spelats sedan klubben grundades. Den skiljer sig från andra veckor under året genom att bara vara fyra dagar lång, men under de fyra dagarna hinner vi med singel- och partävlingar med fantastiska prisbord som våra sponsorer bidrar med.
Passa på att bjuda dina släktingar och vänner till Mellerud under Golfveckan. Får du inte plats med dem hemma hos dig har vi  vår Bed & Breakfast och om det är fullt där kan de bo uppe på "Köpingen" hos vår samarbetspartner Wärdshuset på Dal, eller "Wärs" som det heter i folkmun.
Efter rundan sitter det perfekt med en räkmacka och en Melleruds Pilsner på Sunnanå Restaurang som ligger bredvid klubbhuset. Lunchbuffé serveras alla dagar i veckan mellan 11.00 - 15.00.
SPELSCHEMA GOLFVECKAN 2024
Onsdag 10 juli  
COOP Mellerud heter vår sponsor och tävlingen COOP Champions. Spelformen är partävling Fyrboll (Bästboll). Vinnarna får en rejäl slant i form av presentkort. Delikatessdisken och Pallens fiskdisk, tar du dig förbi dem och fortfarande har något kvar av presentkortet, då får du vända och gå tillbaks igen... 
Torsdag 11 juli 
Fiskeslaget heter tävlingen och den sponsras av Fiskespecialisten i Ed. Vi spelar Enmanna-Scramble, det betyder att du spelar två bollar själv och går på den bästa. A-klassen spelar slagtävling, B- och C-klasserna spelar slaggolf. Vinnarna av Fiskeslaget brukar får spö. Fiske-modellen. Det finns lax, öring och gös att hämta i Vänern.
Fredag 12 juli  
Portmontage sponsras av UWJ Portmontage. Vi spelar Irish Greensome, ett lagspel med två i varje lag. Prisbordet brukar inte skämmas för sig. Vi får se vad som hamnar där i år, men ett stalltips är att anmäla sig i tid.
Lördag 13 juli
JEMAB, sponsras av JEMAB Montage & Installation. Vi spelar scramble. JEMAB's prisbord brukar inte gå av för hackor heller. Ställ väckarklockan. Var med och kämpa om priserna. Det är det absolut värt.
TÄVLINGSGREENFEE 200 kr utöver startavgift.